top of page

In 2012 ben ik gestopt met skiën, omdat ik het skischoenen leed zat was en er daardoor geen plezier meer in had. Ook na de skivakantie had ik nog een paar weken last van mijn voeten. 
Afgelopen week ben ik op aandringen van mijn kinderen en kleinkinderen mee geweest naar de Lauchernalp. De bedoeling was dat ik na 6 jaar niet meer op de latten te hebben gestaan alleen toeschouwer zo worden. Maar voor de zekerheid had ik bij jou skischoenen laten aanmeten. 
En...na een voorzichtig begin heb ik zes dagen de sterren van de hemel geskied. De schoenen zaten als pantoffels. Geen centje pijn en veel controle. Mijn kinderen en kleinkinderen wisten niet wat ze zagen. Een 72-jarige die nog zo de piste afkwam zeilen. 
Had ik je maar eerder ontmoet!!!

Bruno

9ddcb9e1-0345-4650-86eb-e0e4c8cb06a3.JPG

Ik ben gisteren de snowboardboots indoor gaan testen en heb dankzij jullie voor het eerst sinds lange tijd geen last gehad. Ik kon terug genieten zonder spierkrampen en ben door kunnen gaan tot ze de piste sloten, fantastisch!

Lise

In de loop van maart 2018 kwam ik langs met mijn voetprobleem met de hoop om skischoenen op maat mee naar huis te kunnen nemen. In de paasvakantie ging ik er mee skieën… het was een openbaring om te kunnen skieën zonder pijn.

Kristof

Vriendelijke, professionele service en steeds degelijk materiaal. Hier word je veel beter geholpen dan bij standaard verhuurbedrijven in skigebieden zelf. Bij huren: vergeet niet op voorhand een (gratis) hoes te bestellen als je die nodig hebt.

Jens

Ik heb in het verleden skischoenen gekocht. Toen problemen gekregen met de schoenen en laten bootfitten bij wim's skicenter in Haaltert (nabij Aalst). Paar jaar nadien voor gans de familie nieuwe gekocht bij Wim en nooit problemen meer gehad. Alles ineens op maat, ik weet wel waar ik mijn volgende skischoenen ga kopen. Ik woon aan de kust dus is wel een uur rijden maar zeker de moeite waard.

Super service, heel veel tijd en aandacht om de juiste skilaars te vinden en die volledig aan te passen tot ze perfect zit! Top!

Graciela

Wim neemt echt de tijd om ervoor te zorgen dat je pijnloos kan skiën, een man met passie voor z'n vak! Net terug van een week skiën in Les 2 Alpes zonder pijn aan mijn benen of voeten!

Davy

Ik ben deze week binnengesprongen voor bootfitting bij jullie.
Uw zoon bediende me.
Ik heb hem beloofd om een mailtje te zenden na de eerste keer dat ik ging boarden in Komen.

Net van de piste (zit nog in de cafetaria).

Het gevoel in mijn voeten na 2u boarden (normaal neem ik maar een uurtje) is zeer goed.
Het probleem is opgelost.
Nog een klein beetje getintel maar makkelijk uit te houden.
Blij dat ik langsgekomen ben.

Thomas

Na vele jaren ellende met mijn skiboots als laatste strohalm boots op maat laten maken bij skicenter Haaltert.

Het resultaat was gewoonweg schitterend!!

's morgens om 8 u boots aan om 16 u terug uit zonder ook maar een keer los te maken of uit te doen. Vroeger na een half uur MOESTEN ze uit. Ik kreeg de ski ook weer bijna heel de dag perfect op de kanten dus veel meer fun. Dus kortom de zoon die podoloog is heeft bij mij perfect zijn job gedaan en er voor gezorgd dat ik terug met veel plezier kan skien waarvoor mijn hartelijke dank.
 

Bert

De schoenen zijn fantastisch, pas tegen einde ski dag begonnen de voeten een beetje vermoeid te raken. Wandel functie is heel handig.

Frederic

Een week kunnen genieten van skiën zonder pijn! Zeer vriendelijke en klantgerichte service!

A bit out of the way, but very knowledgeable and very patient. Looking forward to many years of enjoying my custom fitted boots.

Super-klantvriendelijke ervaring mogen beleven vandaag

steeds correct, professioneel advies , "in de weer", geen parking-stress en dicht in de buurt

Frank

5 sterren zaak met 6 sterren voor kennis, behulpzaam - en vriendelijkheid. Was een leerijke ervaring en mijn problemen met skiboots zijn helemaal opgelost. Als je twijfelt naar waar te gaan, dan kun je nu stoppen met te googlen en reviews te lezen, je hebt je skicenter gevonden.

Heel hartelijk bedankt. 

Ik dank u voor de superservice en de tijd die je voor mij hebt gemaakt.

Ik ben dit jaar voor het eerst in vele jaren kunnen gaan skiën zonder pijnlijke en slapende voeten. Met een skipas van 6 dagen effectief 6 dagen kunnen skiën ipv na 2 of 3 dagen te moeten stoppen. 

Robby

bottom of page